DOPRAVA ZDARMA OD 59,99 €

Tričká s čipkou

38 produktov
×
Filter:
-
Showing 1 - 30 of 38 items

Elegantná a módna čipkovaná blúzka

Pozri čipkované blúzky - úžasne zdôrazňujú ženskosť a budú skvelým doplnkom k mnohým štýlom. Sú výbornou voľbou na leto, no nielen - oplatí sa ich nosiť k elegantným štýlom, napríklad na dôležité stretnutie alebo rodinnú oslavu. Blúzka s ramienkami s čipkou bude zasa ako stvorená na rande. Čipkovaná blúzka je pre mnohé ženy synonymom ženskosti a dobrého štýlu - pozrite si všetky čipkované blúzky dostupné v našom obchode a objednajte si. Biela čipkovaná blúzka nesmie chýbať v šatníku každej ženy – môže byť základom na rôzne príležitosti.

Čipkovaná blúzka – s čím ju kombinovať?

Na prehliadkových mólach už dlho kraľuje elegantná čipka – vyzerá výnimočne fenomenálne, no vyžaduje si starostlivé zladenie ostatných stylingových prvkov. Čipkované blúzky dodávajú zmyselnosť a sú ideálne na výlet, napríklad na večeru pre dvoch. Hodí sa napríklad k saténovej sukni alebo džínsom s vysokým pásom. Čipkovaná blúzka má mnohostranné využitie - je univerzálna a nadčasová, hodí sa k rôznym prvkom oblečenia a dodá charakter mnohým outfitom.

Čipkované blúzky a módne doplnky

Podľa štýlu jej pristanú lodičky aj tenisky. Nezabúdajte, že čipkované blúzky majú rady kontrastné kombinácie – zlaďte ich s prvkami športového alebo pánskeho šatníka, aby ste rozbili ich štýl. Doplnky vyberajte opatrne, pretože čipkovaná blúzka hrá prvé husle – prebytok len ublíži! Nezáleží na tom, či preferujete čierne čipkované blúzky, biele alebo možno pastelové odtiene – čipka by nemala konkurovať ostatným ozdobám.

Čipkované blúzky - aké farby si vybrať?

Čipkovaná blúzka vám umožní vytvoriť nejeden skvelý styling - oplatí sa mať ich v šatníku niekoľko. Biele čipkované blúzky budú základom mnohých súprav do kancelárie alebo na významné oslavy. Čierna blúzka s čipkou je zasa synonymom elegancie – možno ju kombinovať s bielym oblekom alebo červeným sakom. Čierna čipkovaná blúzka dodá štýl a sofistikovanosť a biela blúzka s čipkou rozžiari každú štylizáciu - dodá jej šarm a ženskosť.

Pozrite si elegantné čipkované blúzky a objednajte si módny prvok letného šatníka!