DOPRAVA ZDARMA OD 59,99 €

Teplákové kraťasy

10 produktov
×
Filter:
-
Showing 1 - 10 of 10 items

Tepláky - nielen pre aktívnych ľudí

Teplé šortky sú dobrou voľbou do teplých dní, keď počasie nabáda k aktivite a výletom. V našej ponuke nájdete rôzne dámske tepláky pohodlného strihu, s úpravou na šnúrku, vyrobené z priedušnej bavlny - viď všetky modely. Dámske teplákové šortky sa dajú nosiť na outdoorové športy - ako je beh, cyklistika alebo chôdza - ale dobre poslúžia aj ako športové oblečenie do telocvične a fitness.

Dámske tepláky pre športový styling

Dámske tepláky sú ideálne na beh, cyklistiku, fitness a iné formy tréningu. Neškrtia, neškrtia ani neobmedzujú, ale umožňujú voľnosť pohybu aj počas dynamických tréningov. Budú tou najlepšou voľbou pre športové aktivity.

Dámske teplákové šortky - ležérne a pohodlné

Tepláky poskytujú vysoký komfort - sú ľahké, vzdušné a veľmi pohodlné. Veľký výber farieb znamená, že sa dajú kombinovať s inými kusmi oblečenia. Sú ideálnou voľbou na výlety, prechádzky, nákupy, ale aj na pláž.

Krátke tepláky elegantného strihu

Široký výber strihov vám umožní nájsť aj dámske tepláky v štýle smart casual. Môžete sa v nich cítiť pohodlne a príťažlivo. Tie obsahujú velúrové tepláky alebo modely v pastelových farbách – napríklad ružová či modrá. Velúrové šortky s lemom a viazaním v páse budú dobrým základom pre každodenný styling.

Dámske krátke tepláky - všestranné a štýlové

Veľmi módne budú aj dámske tepláky v odtieňoch béžovej, pretože ich môžete kombinovať s mnohými prvkami oblečenia. Táto farba tiež dokonale ladí s bielou alebo čiernou, modrou alebo červenou. Na rýchle vytvorenie zaujímavého smart casual outfitu vám postačí obyčajné tričko a sako. Dámske tepláky nemusia ladiť len so športovými súpravami - pozri si celú našu kolekciu.